Friday, May 2, 2008

Ny helg - Nya projekt

Som nyinflyttad på Nygatan så kommer det ständigt nya projekt att ta sig an, det är inflyttning. Bara det i sig tar sin tid, sen blir det en om strukturering för det man först tyckte var bra, kanske ändå inte var helt genomtänkt. Sen följer den konstanta förbättringen på det man först gjort om en gång redan... Helgens projekt för mig bestod i att strukturera upp den "klädkammare" som finns i lägenheten som tills nu enbart fungerat som ett förråd.

Ett extra så att säga, då det faktiskt fanns ett i källaren som låg just precis tillräckligt långt bort för att det ska bli besvärligt att bära ner saker till. Detta trots att det egenligen bara låg under 1 minuts resväg bort.

Så klädkammaren är nu iordning, till Lindas stora förtjusning! Nu har även balkongen börjat få lite fason, en skön matta är på plats och en riktigt skön belysning är installerad Längtar till sena sommarnätter då man kan sitta och se ut över Piteå med ett "saftglas" i handen (läs whiskey).

Lägger upp bilder sen, men pga av en trasig kamera i telefonen så blir det "sen". (Får nog även bli en blogg om telefoners utveckling någon dag också, då de verkligen kan allt numera!)

Nu däremot, filmdags med Linda! ^^

No comments: